lauantai 20. maaliskuuta 2010

Sytykeruusut


Aikani kuluksi, perjantai-illan iloksi, surffailin blogimaailmassa. Sattumalta eksyin tänne. Löysin sieltä ihania ruusuja! Ruusuja, jotka palaessaan sytyttävät tehokkaasti takkatulen/nuotion, ollen käyttäjälleen oiva sytytysapu. Innostuin tästä kestävän kehityksen ideasta niin, että pitihän niiden tekemistä itsekin kokeilla. Ja väkertäminen kannatti! Hyvien ohjeiden avulla tekeminen oli tosi helppoa ja mikä parasta, tulostakin syntyi nopeasti. Itse en ole vielä ehtinyt ruusuja testaamaan, sillä ensimmäisen "valmistuserän" jaoin ystävien ja sukulaisten iloksi. Tästä lähtien meillä taidetaan kuitenkin syödä paljon kananmunia...sillä pitäähän ruusujen toimivuutta kokeilla myös omassa takassa.

2 kommenttia:

  1. nättejä ruusuja olet tehnyt. minulta ainakin nuo ruusut vietäisiin käsistä, eli niin paljon menisi (varsinkin talviaikaan) kun vaan ehtisin tehdä.. ehkä oli virhe viedä niitä tuliaisiksi ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna! Niitä oli kyllä niin kiva ja helppo toteuttaa. Hyvä, että sattumalta eksyin blogiisi ja löysin sieltä ohjeen. Ruusuissa on kuulemma se "vika", että niitä ei niin millään raaski polttaa.. ;D

    VastaaPoista